Referenser

Referenser 2017-2018

Här är ett axplock bland dem vi utbildat de senaste åren Akzo Nobel, Kuusakoski, Emhart Glass, Casino Cosmopol, Cobra Biologics, HSB Omsorg, Ditt Liv, Kulturmagasinet, Västermalms gymnasium, Sidsjö- och Nolbyslalombackar, Sundsvalls Energi, Ljud och ljus Control, PWC, Tandläkarna Wiklund, Smile, Västernorrlands utveckling & Omvårdnad, Hemö Gin, Brukarkoperativet JAG, Söröjebyggdens intresseförening, Almi företagspartner, Länsförsäkringar, Eltel Networks ,Sweco.

Där till har vi utbildat 18 nya HLR instruktörer i vuxen HLR samt 8 instruktörer i barn HLR(2017)

 

 

 Följande har framförts om ProLivias utbildningar:

Direkt när jag kom på morgonen överöste mina kollegor beröm över dig och gårdagens utbildning. Stort tack för att du kom till oss, det var väldigt uppskattat och de tycker du var en riktig stjärna – säker, kompetent och trygg. Jag hoppas jag har möjlighet att vara med nästa gång om det blir en sådan.

 Matilda Burström, PwC | Administratör

Mina kollegor som gick utbildning före mig, passerade mig i informationsdisken före lunch och var så oerhört nöjda och glada och sa att det var en så fantastiskt bra kurs du hållit. Jag håller med dem fullt och fast, mycket bra, pedagogiskt och lärorikt på alla vis.
Åsa Granath, Kulturmagasinet

Det märks att du varit med länge.
Stig Ödling, avd chef, Timrå Kommun

Tack för förra veckan, bra utbildningar rakt igenom och alla som jag pratat med är positiva, vilket syns i utvärderingarna.
Håkan Svelander, Chef internservice, Länsförsäkringar

En bra föreläsning, som följdes upp med bra och varierad praktisk träning. Ett betyg nog på denna f.m är att tiden bara rann i väg.
Crister Fällström, Länsförsäkringar

Comments are closed.