Hyra hjärtstartare

 

PAD-350P

Samaritan PAD350p

 Vid ett hjärtstopp får kroppen obotliga skador efter fem minuter – efter cirka 15 minuter är döden nästan oundviklig. Det tar i snitt 14 minuter för en ambulans att anlända till platsen. I Sverige drabbas fler än 10 000 personer av plötsligt hjärtstopp varje år – många av dessa på sin arbetsplats.

Tyvärr går många liv förlorade då hjärtstartare allt för sällan finns på plats och människor saknar kunskap inom Hjärt- och lungräddning. Vi erbjuder ert företag att hyra en av marknadens bästa hjärtstartare för bara 249:- i månaden, samt möjlighet att komplettera med HLRutbildning.

Hyr en av marknadens bästa hjärtstartare för bara 249:-/mån

Smaritan PAD 350P är speciellt framtagen för offentligt bruk. Den instruerar användaren under hela händelsen och gör att även den orutinerade kan agera rätt vid en olycka eller incident. Väljer ni även att utbilda samtlig personal i HLR med hjärtstartare bidrar ni till en hjärtsäkrare arbetsplats.

 Varför hyra?

Det finns många fördelar med att hyra en hjärtstartare. Ni betalar en fast månadskostnad som är avdragsgill för företaget och inte påverkar likviditeten. Med det trygghetspaket som ingår har ni bland annat fri support dygnet runt, årets alla dagar. Vår leverantör underhåller hjärtstartaren samt ser till att programuppdateringar görs – och skulle en incident inträffa finns vi på plats för avlastningssamtal samt återställning av hjärtstartaren. Även ett larmat förvaringsskåp ingår. Faktum är att er hjärtstartare kan vara skillnaden mellan liv och död.

Utbildning i HLR med hjärtstartare

En basal kunskap inom HLR är av stor betydelse när det oväntade inträffar. Alla ProLivias instruktörer har lång erfarenhet från akutmottagning, intensivvård eller ambulansverksamhet. Vi vet hur människor agerar och reagerar i paniksituationer – det är detta vi baserat vår utbildning på. Istället för att lära sig lite om allt har vi valt ut de viktigaste momenten ur akutsjukvården – vi fokuserar på det som ökar chansen till överlevnad. Vi rekommenderar alla att genomgå denna utbildning.

Comments are closed.